אלירז הוא הזוכה הגדול של האח הגדול!!
גואל מקום חמישיפותנה מקום רביעיאלין מקום שלישיסער מקום שני
ברכות לזוכה!!!!אתם מוזמנים לברך את הזוכה
מה דעתכם על הבחירה?
אלירזזזז המלךכל הכבוד!!
כל הכבוד הגיע לו
למרות שאלירז חמוד והכל לא הצלחתי "להתאהב" בו כמו רבים מכם..אני רציתי שסער יזכה, כפרה עליו הוא פשוט הורס, אבל גם מקום שני זה מכובד..לילה טוב=]
בושה לחינוך ילדות ישראל בוחרות לפי יופי ולא לפי אופי
הכסף ילך להימורים במקום לעל"ם ונשים מוכות
אלירז הציג את עצמו כמסכן- בילה 3 שנים בחו"ל- איפה המילואים.
עוני- תרבות עוני
מעניין...באם סער היה זוכה,גם הוא היה חוטף קללות מהקהל שמקנא באלירז אשר זכה במיליון?
אומנם אני ציפיתי שסער יזכה,אך לא זכה,אז עליי לקלל?
אנו עם מתורבת,אנא התבטאו בשפה יפה.
מזל טוב לאלירז על זכייתו.
לפני הכל כסף זה לא יהוא להימורים יש לו חיים והוא הכן בצבא כן גם הוא פעם ב... הולך לחוץ לארץ אבל אולי שמעתם על סער שכל שלוש חודשיים הוא נוסע לתאילנד לבד הוא אמר את זה אפילו לפותנה בחצר. אלירז היה אמור לקבל וזה מה שיצא כי סתם כמות כל כך גדולה הצביעה לו?! אלירז מגיע לך כך הכבוד.
בהצלחה לזוכה, אבל, אני לא מצליחה להבין כיצד התוכנית לא משעממת אתכם.ניסיתי פעמיים או שלוש לצפות בתוכנית ולא החזקתי מעמד יותר ממבט בתמונה אחת או שתיים לא מצאתי שום תוכן שיעניין אותי, חשתי בזבוז של זמן לשבת מול המסך ולצפות בתוכנית משעממת כל כך.
אחרי שהערבים ראו במה מתעסק עם ישראל הם מפסיקים לקנות נשק. אנחנו שואפים לאפס ובדרך הזו נגיע מהר.
האמת לא ידעתי שהטמטום חדר לשכבות רבות. כדאי בסדרה הבאה לקרוא לתוכנית הטמטום הגדול.
נתפסת ברשת: אלירז הוא הזוכה הגדול של האח הגדול!! גואל מקום חמישיפותנה מקום רביעיאלין מקום שלישיסער מקום שני ברכות לזוכה!!!!אתם מוזמנים לברך את הזוכה מה דעתכם על הבחירה?
גדוך
כל הכבוד על הזכיה, יש צדק בעולם, אתה פשוט מדהים.
איזו רמה?! איזו תרבות? לאן עוד נרד? לאיזו ריקנות נגיע?
אלירז בקושי זז מה עם הווילה בקיסריה, כמו שאמר המשורר הדגול מהווילה לקרווילה, כמו שהכסף בא לך בקלות ככה הוא יאזל לך בקלות, אתהמכור להימורים אז זהבסדר EASY COME EASY GO
איך הטמטום נספג בצופים רדידות רמת תרבות מינוס בזה מתעסקים על זה כותבים ובזה מתעסקים
תגובתך מורה על כעס ותבוסה קשה.
אלירז הוא האחד שהגיע לו לזכות, גם אם הא מהמר וגם אם משכונה, אדרבא מהמר ,ואני רק חוזרת על מילותיך, איני בטוחה שהוא מהמר, הרי כל ישראלי שמגיע לחו" רץ לקזינו, אבל אפילו אם מהמר עובדה שיכול היה שלושה חודשים ללא הימורים ולא נכנס לדכאונות ולא התהלך כאחד שחסר לו ההימורים. לעומתו סהר התגלה כחולה נצחונות ורק הספק הכניסו לדיכאון, הוא גם לא הצטיין כחבר או כמאהב, לא אהבתי את איילה אבל ממש ריחמתי עליה כיצד "רמס" אותה בהיתנהגותו, וזה גרם לו להפסד של אלפי נשים שראו בו פוטנציאל לגבר ואבא אלים. ולאיילה אם תמשיך להתנהג כך עם גברים בפירוש מצפה לה גורל של אישה מוכה שמאמינה שזה מגיע לה. אני מקווה שתברח ממנו מהר מאוד, לפני שתאחר את המועד ותסבול כל חייה.
איילה וסהר אומנם עשו רייטיניג אך לא יותר, בעת הגמר לא היה להם סיכוי, בעצם הם מלכתחילה קילקלו אחד לשני את הסיכוי לזכות.
הזכרת משהו על המילואים של אלירז!!! מה אתה יודע על הצבא של סהר???
שבת שלום
הזוכה גדול האח הגדול אלירז
מגיע לאלירז!!!!!!!!
אני שלחתי לאלירז 5 אסאמסים והוא הכי טוב טוב שהוא זכה
לשמחתי
המנצח הגדול הוא אלירז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הרגל את עצמך לחשוב אך ורק מחשבות חיוביות
הן תחוללנה בך נפלאות.