- שרשור נוכחות - שאלון היכרות קצרצר- השיר שעשה לי את היום
אז מאחר וכולנו פה נשואים ונשואות
בואו נשתף וננחם ונתנחם אחד בזרועות השני
ונספר עד כמה בני הזוג עוזרים
וכמה מבאס לחזור מהעבודה והאישה קודחת "נו מתי צובעים?"
או
"אתה לא עוזר בכלל הכל אני עושה לבד"
או שזה בכלל ההיפך היא חוזרת מהעבודה ואתה קודח לה :"מתי מנקים?"
כן כן שמעתי ממישהן שאם הוא לא יזיז אותה לנקיונות כלום לא יזוז בבית..
אז קדימה תנו אותה בעידוד ובשיתוף..
מנהלת קהילת 40 פחות או יותר
סוגרים את הבית
כמה ימים לפני הפסח
חוזרים שב וע אחרי הפסח
ונוסעים דרומה לסבתא...............
לא מנקה.החלפתי את כל המטבח
עצה לנשואים לפולנה, חכו לרגע שהיא מתכופפת לעשות פנלים זה הזמן לעשות סקס. בלילה היא עיפה מהלכלוך שהשארת לה בפינות.
אני אומרת שבמקום לנקות, עדיף לעבור דירה. זה עבד בבית אימי אני עובדת על זה גם עכשיו .
מארי מה- , מנהלת קהילת אומנות באהבה אסורה
ואל תאמינו לכל מה שאתם קוראים ...
תגיד לי מר שגיא הנכבד מי צריך לקבל עונש ולהתחתן עם פולניה, זו המכה ה11 שקיבלו בני ישראל, יש דברים טובים אחרים כמו רומניה שמפנקת אותך בלי סוף ואתה עוזר לה כי בא לך לעזור לה. ולגי סקס אני מנוע מלענותLONG LIVE THE רומניות אמן
מארי מהלב: אני אומרת שבמקום לנקות, עדיף לעבור דירה. זה עבד בבית אימי אני עובדת על זה גם עכשיו .
אז הכל כבר ארוז מארי?את יודעת אוטוטו הוא מגיע
אומנם (כבר) אינני נשוי, אבל בכול זאת:
אצלנו לא מנקים לפני פסח. אצלנו מנקים אחרי פסח. אחרי שכול ענן האבק של המצות יורד ומסתתר לו בנקיקים הכי נחבאים בבית, זה הזמן לנקות.
אלא שאז בדיוק מתחיל קיץ, והחלונות פתוחים, והאבק ממשיך פנימה כאילו אנחנו כלום. אז מבטלים את הניקיון המתוכנן ועושים חפיף, לצאת ידי חובה.
למה הגענו, מבעור חמץ לסטריליזציה. המנקים הכרונים סובלים מבעיות הרובצות על מצפונם.!!!
אני רוצה לנחם ולברך גם את שאר הנשואים והנשואות בעלי תאומים / שלישיות וכדומה שכל השנה עסוקים מעל הראש, בברכת חג שמח וכשר.
אבא לתאומים...
מנקים פאקינג שיט.מביאים מנקה אם צריך או מנקה :)
ובמקרה שלי בעלי עוזר בקטנה
אם רוצים, אפשר להזמין פוליש. אמנם צריך פאונדרס בשביל זה.... אבל בסוף היום מגיע הספא, וזה הכי מתגמל שיש.