Start  |   חדשות  |   ספורט  |   בידור  |   קטנטנים  |   משחקים
הפוך לעמוד הבית | הוסף למועדפים
יום שישי 03 ספטמבר 2010
חברים| זכור אותי

קישורים חשובים

עב"מ בשמי ישראל!

1 מתוך 2 (27 הודעות)
1 2 הבא >
רועי
(אורח)
28/07/2010 12:14

כבר למעלה מחודש מופיע באתר יו-טיוב סרטון שהועלה מטעם גנזך המדינה, המתעד לכאורה עב"מ בשמי ישראל, שצולם ב-16 במאי 1970. כמעט 150 אלף גולשים כבר צפו בו, אבל אף אחד עד כה לא מוכן לקחת אחריות על הצילומים. מי צילם את התמונות ומה הוא באמת ראה?

התשובות לתעלומה עדיין לא ברורות, וגם צלם התמונות לא נמצא. בעקבות החשיפה העצומה של הסרטון לאחר העלאתו לרשת, מספרים בגנזך המדינה כי כבר אדם אחד הספיק לפנות ולטעון כי הוא זה שצילם את התמונות, אולם טענתו לא הוכחה. מגנזך המדינה נמסר כי עדיין מחפשים מידע נוסף שיוביל לזיהוי הצלם.

לצפייה בסרטון

זה נראה עב"מ לכל דבר! פשוט מדהים שכל הזמן אנחנו נחשפים לדברים כאלה ועדיין לא מאמינים שיש חיים אחרים ביקום.

*עב"מ נצפה בסין וסגר שדה תעופה

חזרה לפורום מדע בדיוני 

הצטרף 01/06/2010
הודעות 258
28/07/2010 22:25

אחרי שהם ינחתו פה בערי הבירה של העולם,אז ההמונים יכנסו להיסטריה ויאמינו,לטוב או לרע,בכל מקרה בשבילי זה לא עניין של אמונה ,זה אמיתי,זה שלא רואים זה לא אומר שלא קיים,גם מבחינה מדעית והגיונית בכל המרחב האינסופי הזה שקיים ,לא יכול להיות שאין יצורים תבוניים,אם לא איזה ביזבוז של מקום.

לבתשעה הם היו, תחת שלושה ירחים,תחת דמדומי הסתיו, בשקוע העולם עלו הם ובאו אל לב עלילה.

הצטרף 19/10/2008
הודעות 3,112
28/07/2010 22:33

מעניין, זו גם המסקנה שאסימוב הגיע אליה באחד מספרי המוסד שלו....

Tho' much is taken, much abides; and though We are not now that strength which in old days Moved earth and heaven; that which we are, we are;
הצטרף 01/06/2010
הודעות 258
28/07/2010 22:57

אייל אתה מתכוון למסקנה שלי ,כי אני לא קראתי את אסימוב,אמרו לי בפורום אחר שהוא דיי מיושן ולא רלוונטי,מה אתה חושב.

לבתשעה הם היו, תחת שלושה ירחים,תחת דמדומי הסתיו, בשקוע העולם עלו הם ובאו אל לב עלילה.

הצטרף 19/10/2008
הודעות 3,112
29/07/2010 00:13

אני מאוד אוהב את הספרים שלו

Tho' much is taken, much abides; and though We are not now that strength which in old days Moved earth and heaven; that which we are, we are;
שש
(אורח)
29/07/2010 10:03

לומר על אסימוב מיושן זו אמירה די טיפשית.

הוא רלוונטי גם אם דורות של סופרים לעסו וחזרו והשתמשו במילים שלו שוב ושוב

מלבד זאת שהספרים שלו טובים וכיף לקרוא אותם

הצטרף 19/10/2008
הודעות 3,112
29/07/2010 10:23

מסכים עם כל מילה

אני לא מתרגש
(אורח)
29/07/2010 11:48

גם מעל הבית שלי היה שבוע שעבר עבמ

זה היה ביום רביעי בשעה 21.20

היו שלושה אורות והוא טס בגובה של בערך קילומטר הוא לא טס מהר אבל לא היה לו כלל רעש של מנוע.

גוני
(אורח)
29/07/2010 12:40

טוב אני רעבה אתם באים לאכול?

הצטרף 10/08/2009
הודעות 962
29/07/2010 20:14

אייל,זה שאנחנו קהילת מד"ב מחייב אותנו להיות המוזרים האלה שבטוחים שעבמי"ם מסתובבים למעלה בשמים?! :(

אמנם אני מאמים שיש חייב ביקום על פלנטות נוספות,אבל עב"ם-לא.פשוט לא.

ההשערה שלי-צלחת מעופפת (לא של חייזרים! ) או פוטושופ

ראש האג'ה הירוקה      אני לומד בפנימיה אני יכול להגיב רק ביום שישי:)   הענן הסגול קם! 

לאטמה-כי יש כזה דבר סאטירה ימנית.   http://www.latma.co.il

הצטרף 19/10/2008
הודעות 3,112
29/07/2010 20:55

לא מחייב להיות בטוחים, אבל מאפשר לתת מקום לפרסם

הצטרף 10/08/2009
הודעות 962
30/07/2010 15:38

ברור,אבל למה כאן? :( בסוף כולם יחשבו שאנחנו תמהונים מוזרים...זה כבר הסיפור עב"מ השני בתקופה האחרונה שמפורסם כאן.

ראש האג'ה הירוקה      אני לומד בפנימיה אני יכול להגיב רק ביום שישי:)   הענן הסגול קם! 

הצטרף 19/10/2008
הודעות 3,112
30/07/2010 20:00

אם נראה שזו תופעה- נשקול מה לעשות...

הצטרף 10/08/2009
הודעות 962
31/07/2010 21:25

יופי :) שלא נהפוך מקהילה שעוסקת בסוגת הפנטזיה והמד"ב לקהילת העב"מיסטים התימהונים..(גם ככה התדמית שלנו לא בשמים...)

הצטרף 15/06/2009
הודעות 822
31/07/2010 22:05

אני (בעזרת כמה חברים ודיונים מעמיקים מדי בבעיה הישראלית-פלשתינאית) הגעתי להחלטה: יש חיים על כוכבים אחרים, אבל אנחנו בחיים לא נגלה אותם.

קודם זה למצוא פלאנטה שיש עליה תנאי מחייה, אחרי זה לבדוק באיזה מרחק היא מכדור-הארץ (שזה בטח לפחות כמה מאות שנות-אור) ואז לבנות משהו שיעקוף את מהירות האור (כן בטח...) ורק אז לחשוב בכלל על להגיע לשם!

מכאן נובע: עב"מ בשמיי כדור-הארץ (נגיד שהחללית נשארה שלמה...) משמע כל מה שבתוכו מת.

Silence! I Kill You!

הצטרף 10/08/2009
הודעות 962
01/08/2010 17:58

לפני מאה שנה גם אף אחד לא חשב שנגיע לירח...אל תניח מסקנות מרחיקות לכת,המדע מתפתח בצעדי ענק :)  אני רק לא חושב שסביר שעבמים מרחפים להם באטמוספרה שלנו...זה פשוט לא הגיוני.אם תרבות מספיק מפותחת בשביל לשלוח אלינו עב"מ,היא הייתה יוצרת איתנו קשר או משעבדת/משמידה אותנו או מסתירה ממנו את קיומה.אבל סתם לשלוח עבמים...נו...

הצטרף 19/10/2008
הודעות 3,112
01/08/2010 22:22

יכול להיות שהחייזרים מנסים להבין איך יישות אינטליגנטית ממכרת את עצמה עם תוכניות ריאליטי?

הצטרף 01/06/2010
הודעות 258
02/08/2010 17:24

הסיבות וההגיון כביכול של חוצנים יכולים להיות כל כך זרים לנו כבני אדם ,שאיננו יכולים להבין את הסיבה להיותם כאן,אם אכן הם מידי פעם מגיעים לביקור,אוליי הם משתפים אותנו באיזה ניסוי  שלהם בלי שנדע עליו,זה סיבה אחת מיני מיליון או יותר לסיבה שהם לא יוצרים קשר ישיר,לכן זה לא הגיוני להבין אותם ואת המניעים שלהם,ואוליי הזמן שלהם הוא לא הזמן שלנו,בשבילנו זה מאות שנים בשבילם זה הבזק אור, ואפשר לכתוב עוד ועוד תאוריות בלי הפסקה.

הצטרף 10/08/2009
הודעות 962
02/08/2010 19:06

ברור,אבל אם נילך בנתיבי הלוגיקה (אני לא מאמין שאני מערב לוגיקה עם עב"מ )(אה,וקלינסטי,אני יודע שלא תמיד את הולכת לפי לוגיקה,אבל זה הכי הגיוני) אז נתחיל בעובדות.

עובדה ראשונה:מספר העבמי"ם שניצפו עד היום מכיע לכמה?מאות?אלפים? מה שבטוח-כמות גדולה.

עובדה שניה:העבמי"ם יכולים להיות שייכים או לתרבות אחת,או לכמה תרבויות,או שהם לא אמיתייים.

הנחה:יש תרבות שיכולה לשלוח עבמי"ם

הנחה:נשלחו אלינו עבמים.

הסתברות:אם יש תרבות שיכולה לשלוח אלינו עבמי"ם,ההסתברות שיש עוד תרבויות שיכולות לעשות זאת גדולה מאוד.

עכשיו ישנן שתי אפשרויות:או שכל העבמי"ם שנשלחו אלינו הן של אותה תרבות,מה שפחות הגיוני כי אין סיבה שתרבות כלשהי תעשה את זה.(יכול להיות שהיא עורכת מחקר,או שיש לה סיבות מסתוריות,אבל לא סביר שהיא נזקקה לכמות עבמ"ים גדולה כל כך)

האפשרות השנייה:העבמי"ם שייכים לכמה תרבויות.זו אפשרות בעלת הסתברות גבוהה בהרבה מהקודמת.

אם ניקח את האפשרות השנייה,ההסתברות שכל התרבויות ששלחו אלינו עבמי"ם גם לא יוצרים איתנו קשר ישיר וגם לא מסתירים את נוכחותם-קטנה מאוד.נכון שייתכן שלחייזרים יהיו מניעים מוזרים,אבל לכמה תרבויות אותן דרכי התנהגות חסרות פשר?לא הגיוני כל כך.

מכאן אני מגיע להנחה שרוב העבמי"ם הנם המצאות בעלמא.(יש סיכוי שעבמי"ם בודדים הם,באמת,עבמי"ם-אבל כמותם נמוכה ביותר)

זו דעתי,וזכותכם לחלוק עליה.

D:

הצטרף 17/02/2010
הודעות 253
03/08/2010 14:09

כן, אבל אתה מניח ש- או שכל העב"מים שנצפו היו אמיתיים, או שאף אחד מהם לא היה אמיתי.

אם, היפותטית, אף אחד מהעבמ"ים שנצפו לא היה אמיתי, חוץ מ"חללית" שנפלה ברוזוול (AKA בנדר בנדינג רודריגז), שאותה שלחו כדי לחקור את כדור הארץ ואת האנשים שחיים בו, ההוכחה שלך נופלת.

נ.ב.- תקראו את "נקודת ההונאה" של דן בראון, אם מעניינים אותכם המצאות של הממשלה.

הצטרף 10/08/2009
הודעות 962
03/08/2010 15:50

אמרתי שיתכן שכמה עבמי"ם היו אמיתיים,אבל הם כמות קטנה מאוד מכלל העבמי"ם שנצפו.מה שכתבתי היה שרוב העסמי"ם שנצפו הם לא אמיתיים,לא כולם.

הצטרף 01/06/2010
הודעות 258
03/08/2010 17:36

יכול להיות שבעצם העבמים הם אנחנו מעתיד רחוק מאוד ואסור להם להתערב בנעשה כי זה יכול להשפיע על העתיד שלהם,נקודה לחשיבה ועוד תאוריה מיני רבות,לפי הסרט הסוג הרביעי קרו בעיירה הקנדית המון דברים מוזרים ותמוהים שעד היום לא מצאו הסבר הגיוני ומדעי לתופעות שקראו שם,צריך לראות את הסרט כדי להבין שקורה שם משהוא מאוד מפחיד ומוזר.יש המון תצפיות במדינות לא מערביות שלא מדווחות בתקשורת אז צריך להוסיף אותם גם ומדובר באלפי מקרים.נעשו המון תוכניות טלויזיה על אנשי צבא ומשטרה שדיווחו ממקור ראשון על מפגשים עם עבמים וביחוד טייסים,אי אפשר להקל ראש באנשים בעלי תפקיד זה ביחוד בטייסים,יש אפילו דיווחים מיומנים של קולומבוס על תצפיות של עבמים,אז בעצם עבמים מככבים המון זמן ,רק שאנשים ממאות קודמות לא ידעו או היו להם ההבנות להסביר את מה שרואות עינהם,ברור שהיו עוד דיווחים של אנשים מפורסמים מהעבר.

הצטרף 06/09/2009
הודעות 11,667
03/08/2010 19:42

תצפיות וסיפורים על העב"מים מופיעים גם בציורי המערות מתקופת האדם הקדמון , אפילו בתנ"ך שלנו יש עדויות על עב"מים..

סתם נקודה למחשבה...

לב        מה שלא מביאה השנה מביאה השעה

הצטרף 10/08/2009
הודעות 962
03/08/2010 21:32

המחשבה שלי? יותר מדי עבמי"ם...

הצטרף 01/06/2010
הודעות 258
04/08/2010 17:52

תיקון טעות שלי,הסוג הרביעי מתרחש בעיירה נום שבאלסקה.

הודעה אחרונה נכתבה ע"י 12:14 28/07/2010
תגובות 26
נושא הבא| נושא קודם
1 מתוך 2 (27 הודעות)
1 2 הבא >
[X] סגור