מנהלת הקהילה: אהבה זה כואבמנהלי הפורום:באה בשקט, רונפול הולומן
טיפים לחיי המין טובים יותר
נמאס מהסקס הסתמי
איך הפכה ישראל למעצמת סיליקון?
למה פתאום לא הולך לי עם בחורות?
מועדון לילה.המקום לשחרור אמיתי.
בקצב סוחף.שירשור שירים הכי לוהט ברשת
שירשור חשיפה בליבוש אדם וחווה
טיפים לסקס טוב יותר
מה יפה יותר? טבעי או סיליקון
holoman: באה בשקט: שלומלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :) מה קורה איתכם? מה המצב? מה חדש? מה ישן? מאיימים עלי בגרזן זה מה שקורה כאן
באה בשקט: שלומלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :) מה קורה איתכם? מה המצב? מה חדש? מה ישן?
שלומלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :)
מה קורה איתכם? מה המצב? מה חדש? מה ישן?
מאיימים עלי בגרזן זה מה שקורה כאן
אני לא מתכוונת להציע לך עזרה כי נראה שאתה מאוד נהנה מהעניין חחח
ואני בכלל עוד לא עשית כלום ...
אור ירח ואבק כוכבים
מנהלת בקהילת אירוטיקה ופנטזיה
אור אושר אהבה ותשוקה
אור ירח ואבק כוכבים: holoman: אהבה זה כואב: לצערי כרגע אין לי אפשרות לראות סרטון ואור, למה לצאת? ועוד בשקט ? לנו אפ אחד לא מפריע, נכון הולו ? אז את יכולה להכנס חופשי זה מה שניסיתי להגיד לה טיזירית סקסית שלי לנו אף אחד לא מפריע אפילו איימתי עליה בעונש מההנהלה שלא תעיז לצאת היא איימה עלי חזרה בגרזן רגע , שאני אבין אהבה ... זו הזמנה להצטרף ...? הולו , מה אתה מתלונן על איומים , אתה התחלת ...!
holoman: אהבה זה כואב: לצערי כרגע אין לי אפשרות לראות סרטון ואור, למה לצאת? ועוד בשקט ? לנו אפ אחד לא מפריע, נכון הולו ? אז את יכולה להכנס חופשי זה מה שניסיתי להגיד לה טיזירית סקסית שלי לנו אף אחד לא מפריע אפילו איימתי עליה בעונש מההנהלה שלא תעיז לצאת היא איימה עלי חזרה בגרזן
אהבה זה כואב: לצערי כרגע אין לי אפשרות לראות סרטון ואור, למה לצאת? ועוד בשקט ? לנו אפ אחד לא מפריע, נכון הולו ? אז את יכולה להכנס חופשי
לצערי כרגע אין לי אפשרות לראות סרטון
ואור, למה לצאת? ועוד בשקט ?
לנו אפ אחד לא מפריע, נכון הולו ?
אז את יכולה להכנס חופשי
זה מה שניסיתי להגיד לה טיזירית סקסית שלי לנו אף אחד לא מפריע אפילו איימתי עליה בעונש מההנהלה שלא תעיז לצאת היא איימה עלי חזרה בגרזן
רגע , שאני אבין אהבה ...
זו הזמנה להצטרף ...?
הולו , מה אתה מתלונן על איומים , אתה התחלת ...!
חס וחסה להצטרף אני לא מוכן לשתף באהבה היא רק שלי
את התחלת את תתחילי לבוא יותר לא נצטרך לנקוט באיומים
קומיקאים מצחיקים אחרים ציניקים מצחיקים את עצמם
באה בשקט: holoman: באה בשקט: שלומלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :) מה קורה איתכם? מה המצב? מה חדש? מה ישן? מאיימים עלי בגרזן זה מה שקורה כאן אני לא מתכוונת להציע לך עזרה כי נראה שאתה מאוד נהנה מהעניין חחח
חס וחסה אני לא נהנה מגרזנים
אור ירח ואבק כוכבים: ואני בכלל עוד לא עשית כלום ...
זה לא בגלל מה שעשית אור זה בגלל מה שאת עלולה לעשות
אין לך מושג מה אני עלולה לעשות ...
האמת היא שלא נראה לי שאתה מרותק לעניין ...
אור ירח ואבק כוכבים: אין לך מושג מה אני עלולה לעשות ... האמת היא שלא נראה לי שאתה מרותק לעניין ...
דווקא מאוד מעניין אותי מה היית עלולה לעשות
אממממ ...
זה תלוי כמה יהיה לי מעניין ...
העניין גורם לרצון ואז האפשרויות נרחבות ...
אור ירח ואבק כוכבים: אממממ ... זה תלוי כמה יהיה לי מעניין ... העניין גורם לרצון ואז האפשרויות נרחבות ...
אז זה ככה את בקטע של תן וקח נו טוב לדעת
באה איזה כייף לראות אותך !
לגבי כל השאלות שלך את מוזמנת להתעדכן בפורום
או שאני ראיתי בקהילות אחרות עושים סיכומי שבוע אולי גם אנחנו נתחיל?
אהבה זה כואב, מנהלת קהילת סקס - הקהילה הכי לוהטת ברשת
holoman: אור ירח ואבק כוכבים: אין לך מושג מה אני עלולה לעשות ... האמת היא שלא נראה לי שאתה מרותק לעניין ... דווקא מאוד מעניין אותי מה היית עלולה לעשות
עכשיו שאני אתחיל לקנא ?
holoman: חס וחסה להצטרף אני לא מוכן לשתף באהבה היא רק שלי
ממממ..מאיפה לך שאור רוצה לחלוק אותי איתך? אולי היא רוצה להתחלק בך?
(מה שכן זה פשוט ממיס אותי כשאתה כזה "רכושני" )
(אורצ'וק כמובן שאת מוזמנת תמיד ואת יודעת את זה )
אהבה זה כואב: באה בשקט: שלומלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :) מה קורה איתכם? מה המצב? מה חדש? מה ישן? באה איזה כייף לראות אותך ! לגבי כל השאלות שלך את מוזמנת להתעדכן בפורום או שאני ראיתי בקהילות אחרות עושים סיכומי שבוע אולי גם אנחנו נתחיל?
את רועה בשדות זרים ? מה זאת אומרת ראית בקהילות אחרות ?
מה אנחנו לא מספיק טובים בשבילך ?(לוחץ חזק על רגש האשמה הפולני )
אהבה זה כואב: holoman: אור ירח ואבק כוכבים: אין לך מושג מה אני עלולה לעשות ... האמת היא שלא נראה לי שאתה מרותק לעניין ... דווקא מאוד מעניין אותי מה היית עלולה לעשות עכשיו שאני אתחיל לקנא ?
חס וחסה טיזירית סקסית שלי אני כולי ממוקד בך
אהבה זה כואב: holoman: חס וחסה להצטרף אני לא מוכן לשתף באהבה היא רק שלי ממממ..מאיפה לך שאור רוצה לחלוק אותי איתך? אולי היא רוצה להתחלק בך? (מה שכן זה פשוט ממיס אותי כשאתה כזה "רכושני" ) (אורצ'וק כמובן שאת מוזמנת תמיד ואת יודעת את זה )
חס וחסה בי העניין שלה הוא בך ובך בלבד (ובצדק ) את שווה הרבה יותר ממני טיזירית סקסית שלי
אני אכן "רכושני" אבל במידה הנכונה במידה שזה עדיין מדליק סקסי ומושך
ואני אוהב להמיס אותך כי אני יכול ללקק את כל כולך
holoman: את רועה בשדות זרים ? מה זאת אומרת ראית בקהילות אחרות ? מה אנחנו לא מספיק טובים בשבילך ?(לוחץ חזק על רגש האשמה הפולני )
אתה יודע מה הבעיה? שאני לא פולניה
ואתם הכי טובים בעולם
לעולם לא אחליף אתכם
holoman: חס וחסה טיזירית סקסית שלי אני כולי ממוקד בך
זה בסדר מותק שלי
אין לי בעיה שכולם ירגישו את החום שיש בך
כמובן שחום מסויים אני רוצה רק לעצמי
אהבה זה כואב: holoman: את רועה בשדות זרים ? מה זאת אומרת ראית בקהילות אחרות ? מה אנחנו לא מספיק טובים בשבילך ?(לוחץ חזק על רגש האשמה הפולני ) אתה יודע מה הבעיה? שאני לא פולניה ואתם הכי טובים בעולם לעולם לא אחליף אתכם
בצער רב אני מודה ומתוודה שאני פולני טוב נו האמת רק חצי (ואת לא רוצה לדעת מה החצי השני חח )
אהבה זה כואב: holoman: חס וחסה טיזירית סקסית שלי אני כולי ממוקד בך זה בסדר מותק שלי אין לי בעיה שכולם ירגישו את החום שיש בך כמובן שחום מסויים אני רוצה רק לעצמי
אוחחחחחחחחחחח שאני נמס כשאת קוראת לי מותק שלי נמס אני נמססססססססססססססססס
החום שלי טיזירית סקסית שלי מכוון אליך כשגיצים עפים לכל עבר מדי פעם (איקון של להבה )
holoman: בצער רב אני מודה ומתוודה שאני פולני טוב נו האמת רק חצי (ואת לא רוצה לדעת מה החצי השני חח )
למה לא? אני מאוד רוצה לדעת מה החצי השני
holoman: אוחחחחחחחחחחח שאני נמס כשאת קוראת לי מותק שלי נמס אני נמססססססססססססססססס החום שלי טיזירית סקסית שלי מכוון אליך כשגיצים עפים לכל עבר מדי פעם (איקון של להבה )
שאני אבוא ללקק אותך קצת גם?
עד לכאן אני מרגישה את החום
אהבה זה כואב: holoman: בצער רב אני מודה ומתוודה שאני פולני טוב נו האמת רק חצי (ואת לא רוצה לדעת מה החצי השני חח ) למה לא? אני מאוד רוצה לדעת מה החצי השני
טוב אז החצי השני שלי הוא (תופים ליצירת אפקט דרמטי )
רומני אני חצי פולני וחצי רומני
שזה שילוב קטלני אני אומר לך אין לך מושג
אהבה זה כואב: holoman: אוחחחחחחחחחחח שאני נמס כשאת קוראת לי מותק שלי נמס אני נמססססססססססססססססס החום שלי טיזירית סקסית שלי מכוון אליך כשגיצים עפים לכל עבר מדי פעם (איקון של להבה ) שאני אבוא ללקק אותך קצת גם? עד לכאן אני מרגישה את החום
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תבואי ללקק אותי גם כןןןןן אווווווווווו כןןןןןןןןןןןןןןן
ואוחחחחחחחחחחחח כמה חום יש לי בשבילך
אמממממ ..
מה רע ברומנים ...?
אתה צריך להזהר הולו ...
יש רומניה עם גרזן באיזור ...
וחוץ מזה למה לא לבקר בקהילות אחרות ...?
כמו ...
שלי למשל ...
טנקס אהבונת גם לי אותך ובכלל את הקהילה
אממ כן כבר עשיתי סיבוב בזריז אתמול והתעדכנתי, יש במה להסתכל :)
סיכום שבוע, יכול להיות רעיון לא רע בכלל, תבחרי לך מישהו שיטפל בזה...